جرم تهدید
فهرست مطالب

تهدید چیست؟ انواع تهدید، اثبات و مجازات آن ها

جرم تهدید ، شاید بتوان گفت جزو آن دسته از جرائم است که فرد گاهی به صورت ناخوداگاه مرتکب آن می شود و حتی گمان هم نمیکند که ممکن است ، کاری که انجام میدهد، مستوجب مجازات نیز هست. در این مقاله سعی کرده ایم که علاوه بر بررسی ابعاد جرم تهدید و مجازات در نظر گرفته شده برای آن، عناصر جرم تهدید ، انواع تهدید ، موارد اثبات جرم تهدید و … را نیز مورد بررسی قرار دهیم.

تلاش ما بر آن بوده که شما با مطالعه این مطلب ، احساس کنید که مشاوره حقوقی آنلاین دریافت کرده اید، اگر همچنان نیاز دارید که مشاوره حقوقی تلفنی ، مشاوره حقوقی حضوری و … داشته باشید، حتما با گروه وکلای وکیل پرس تماس بگیرید.

 

جرم تهدید و مجازات آن

تهدید در لغت به معنای قصد و نیت آسیب رساندن به دیگری است.  تهدید یکی از مواردی است که از نظر روحی و روانی افراد را به شدت تحت فشار قرار می دهد، و سبب سوء استفاده های بی شماری از اشخاص می گردد.

تهدید معمولا از سوی کسانی واقع می گردد که  نقطه ضعفی را از دیگری می شناسند و همین امر را حربه ای جهت سوء استفاده های خویش قرار می دهند.

از این رو قانون گذار بر آن شد جهت جلوگیری از اجحاف در حق افرادی که ممکن است ضعفی داشته باشند قانونی را لحاظ نماید.

 

تهدید در قانون مجازات اسلامی

قانون گذار مواردی را در قانون مورد جرم انگاری قرار می دهد که زمینه وقوع جرم را در آن ها مشاهده نماید. گاهی افرادی به جهت قدرت جسمانی بالا و یا آگاهی نسبت به برخی از مسائل خصوصی دیگران و … افراد دیگر را مورد سوء استفاده روحی و جسمی قرار می دهند و بدین شکل مشکلات عدیده ای را برای سایرین ایجاد می نمایند که از مهم ترین آن ها شاید بتوان به ترس و واهمه ای که از این موضوع در افراد ایجاد می گردد اشاره نمود.

قانون گذار به جهت اهمیت جرم تهدید آن را مورد جرم انگاری قرار داده است و دو ماده از مواد قانون مجازات اسلامی( تعزیرات) را به این موضوع اختصاص داده است و برای مرتکبین مجازات حبس و شلاق در نظر گرفته است.

 

شرایط تحقق جرم تهدید

جرم تهدید از جمله جرایم کیفری است که جهت تحقق آن لازم است که عناصر تشکیل دهنده جرم تهدید وجود داشته باشد. عناصر تشکیل دهنده جرم تهدید عبارتند از:

  • عنصر قانونی جرم تهدید
  • عنصر مادی جرم تهدید
  • عنصر معنوی جرم تهدید

 

  • عنصر قانونی جرم تهدید

قانون گذار جرم تهدید را در دو ماده 668 و 669 قانون مجازات اسلامی ( تعزیرات) مورد جرم انگاری قرار داده است.

طبق ماده 668 قانون مجازات اسلامی( تعزیرات) چنین مقرر شده است که:

“هر کس با جبر و قهر یا با اکراه و تهدید دیگری را ملزم به دادن نوشته یا سند یا امضاء و یا مهر نماید و یا سند و نوشته‌ای که متعلق به او‌ یا سپرده به او می‌ باشد را از وی بگیرد به حبس از 3ماه تا 2سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.”

 

همچنین قانون گذار در ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) انواع تهدید را بیان و برای آن ها ضمانت اجرای کیفری در نظر گرفته است:

“هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، ‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از 2‌ماه تا 2سال محکوم خواهد شد.”

 

  • عنصر مادی جرم تهدید

عنصر مادی به هر عملی گفته می شود که جرم به وسیله آن انجام گیرد در جرم تهدید نیز جرم ممکن است به اشکال مختلف واقع  شود و این تهدیدات ممکن است نسبت به جان و مال و آبرو و اسرار افراد صورت گیرد که چنانچه هر فردی به هر وسیله ای اعم از تلفنی، پیامکی، لفظی، نامه و… دیگری را به این موارد گفته شده تهدید نماید عنصر مادی جرم تهدید شکل می گیرد.

 

  • عنصر معنوی جرم تهدید

عنصر معنوی جرم به معنای قصد و نیت مجرمانه در انجام عمل مجرمانه می باشد، در جرم تهدید نیز چنانچه مجرم با قصد و نیت سوء و به دست آوردن منافعی به چنین عملی مبادرت نماید جرم مزبور شکل می گیرد.

جهت شکل گیری و تحقق جرم تهدید لازم است که عناصر تشکیل دهنده این جرم در کنار یکدیگر جمع باشند.

 

با انواع تهدید آشنا شوید

جرم تهدید ممکن است به انواع متفاوتی انجام گیرد. در قانون مجازات اسلامی تهدید را در دو ماده مورد بررسی قرار داده است. اما آنچه واضح است این است که اشخاص مورد تهدید واقع می گردند و تهدید نسبت به نقطه ضعف افراد است که این امر از فردی به فرد دیگر متفاوت است،

ممکن است برای فردی خانواده او در درجه اول اهمیت باشد از این رو به خاطر وجود خانواده هر اقدامی لازم باشد را انجام خواهد داد و ممکن است برای فردی دیگر اموال وی واجد اهمیت باشد و با تهدید مالی دست به هر عملی بزند و هر فردی با توجه به نقطه ضعف هایش مورد تهدید قرار می گیرد.

انواع تهدید عبارت است از:

1-تهدید به مرگ

تهدید وسیله ای است که مرتکب از آن در جهت رسیدن به هدف خود استفاده می نماید و بدین وسیله به خواسته خود می رسد، خواسته مرتکب ممکن است امضاء سند، اخذ مال، گرفتن نوشته یا سند و یا هر چیز دیگری باشد که فرد مورد نظر از دادن آن امتناع می نماید. از این رو تهدید ابزاری جهت راضی نمودن فرد ممتنع قرار می گیرد. تهدید به مرگ خود فرد و یا اعضای خانواده و بستگان امری است که معمولا هر فردی را تحت تاثیر قرار داده و به امر مورد نظر تهدید کننده در اغلب موارد تن داده می شود.

 

2-تهدید به ضررهای نفسی

تهدید نفسی به تهدیدی گفته می شود که متوجه جسم فرد باشد و آسیب و خسارت به جسم افراد معطوف گردد. همچون تهدید به چاقو زدن، تهدید به بریدن گوش، تهدید به بریدن زبان و شکستن گردن و….

این نوع از تهدید نیز  می تواند نسبت به خود فرد و نسبت به اعضای خانواده و بستگان فرد باشد.

 

3-تهدید به آبروریزی

تهدید به آبرو ریزی و یا تهدید به شرف افراد از جمله تهدید هایی است که بسیار شایع است و افراد بی شماری نیز به جهت اینکه این نوع از تهدید به ابزار آنچنانی نیاز ندارد از این نوع تهدید استفاده می نمایند.  هر فردی که در جامعه زندگی می نماید و با افراد بی شماری در ارتباط است معمولا در بین همکاران، اعضای خانواده، بستگان، دوستان، همسایگان و…. سعی بر حفظ شرف و آبروی خویش دارد و تمام سعی خود را بر این موضوع متمرکز می نماید.

مثال بارزی که می توان مطرح نمود کاسبی است که مدت طولانی در مکانی مغازه دارد و در بین مشتریان و کسبه بازار اعتباری برای خویش کسب نموده است. حال تصور کنید فردی چنین کاسبی را تهدید به آبروریزی در جلوی مغازه و بین مشتریان و کسبه دیگر بازار نماید. بدیهی است که چنین تهدیدی برای چنین فردی بسیار گران تمام می شود، از این رو حاضر خواهد بود به هر وسیله ای خود را از این مخمصه نجات دهد.

و ممکن است به سهولت تن به خواسته فرد تهدید کننده بدهد.

 

4-تهدید مالی

تهدید مالی متوجه حقوق مالی افراد می شود. همچون تهدید به آتش کشیدن خانه، تهدید به شکستن شیشه های محل سکونت و یا کار و در کل هر تهدیدی که ضرر مالی برای فرد در بر داشته باشد عنوان تهدید مالی دارد و بسته به اهمیت این موضوع برای مخاطب تهدید تاب مقاوت در برابر این نوع  تهدید متفاوت می باشد.

این نوع از تهدید نیز نسبت به خود فرد و یا خانواده او می تواند موثر باشد.

 

5-تهدید به افشای سر

هر فردی در طول مدت زندگی خویش ممکن است اسراری داشته باشد که این اسرار را در سینه حفظ نموده باشد و تمایل به اینکه دیگران از آن مطلع شوند نداشته باشد، و یا ممکن است با افشای آن راز، فرد مزبور بسیاری از دستاورد های خویش را از دست بدهد. حال تصور کنید چنین شخصی که حتی از بیان راز خویش با خود بیم دارد به این امر تهدید شود که راز او در مقابل همگان و یا فرد مخصوصی بازگو می شود.

مسلم است که با توجه به اهمیت راز مزبور برخورد افراد نیز متفاوت می باشد.

افشای سر نیز جزء تهدیداتی است که ممکن است نسبت به خود فرد و یا خانواده او و بستگان وی  صورت گیرد.

 

تهدید در فضای مجازی

فضای مجازی یکی از ابزاری است که جرم تهدید ممکن است به وسیله آن انجام شود.

بسیاری از افراد گمان می نمایند که در این فضا می توانند به هر اقدامی مبادرت نمایند و مورد پیگیری هم قرار نگیرند در حالیکه هر نوع جرمی در این فضا پیگرد قانونی دارد.

جرم تهدیدی که در این فضا به وسیله صوت، نوشته، فیلم، عکس و… صورت می گیرد ادله الکترونیک به حساب می آید و از طریق دو مرجع دادسرا و پلیس فتا امکان پیگیری نسبت به این جرم وجود دارد.

 

مجازات جرم تهدید چیست؟

تهدید به مرگ و تهدید به آبروریزی و تهدید به ضررهای جسمانی و افشای سر و تهدیدات مالی در ماده 668 قانون مجازات اسلامی مورد جرم انگاری قرار گرفته است و قانون گذار برای افرادی که به واسطه این نوع تهدیدات خواسته ای از دیگران مطرح می نمایند مجازات حبس از 3ماه تا 2سال و شلاق تا (۷۴) ضربه را در نظر گرفته است.

 

مجازات جرم تهدید تلفنی

جرم تهدید ممکن است به صورت تلفنی  صورت گیرد و ممکن است مکتوب از طریق پیامک و یا سایر شبکه های اجتماعی صورت گیرد.

آنچه اهمیت دارد عنوان جرم گونه تهدید است که ممکن است به هر طریقی ابراز شود و ممکن است به صورت مستقیم یا غیر مستقیم صورت گیرد. اما این که به چه صورتی انجام گیرد تاثیری در مجازات جرم تهدید که در مواد 668 و 669 آمده است نخواهد داشت.

 

مجازات جرم تهدید لفظی

تهدید ممکن است لفظی نیز باشد و این امر نیز تاثیری در نوع تهدید ندارد و در صورت اثبات، مجازات تهدید بر مرتکب بار می شود. البته لازم به ذکر است که اثبات تهدید لفظی به مراتب سخت تر از سایر تهدید ها می باشد و چنانچه فردی که تهدید شده است هیچ شاهدی در این بین نداشته باشد ، جهت اثبات تهدید با دشواری مواجه می گردد.

 

 موارد اثبات جرم تهدید

تهدید از جمله جرایم کیفری است و جهت اثبات آن بایستی از طرق اثبات جرایم کیفری استفاده شود. از جمله ادله اثبات جرم تهدید:

  • اقرار

اقرار که به سیدالادله معروف است به معنای این است که فردی به نفع دیگری و به ضرر خود به امری اعتراف نماید. البته بسیار کم پیش می آید که مرتکب جرم تهدید اقرار نماید که دیگری را تهدید نموده است. اما چنانچه اقرار نماید با یک بار اقرار از وی پذیرفته می شود.

  • شهادت شهود

شهادت شهود یکی از ادله ای است که جهت اثبات اکثر جرایم کیفری از آن استفاده می شود. چنانچه در جرم تهدید دو شاهد عاقل و بالغ مرد شاهد و گواه بر تهدید فردی باشند و در دادگاه به این موضوع شهادت دهند از آن ها پذیرفته می شود.

  • علم قاضی

قاضی محکمه دارای اختیاراتی است که می تواند از علم خویش در رسیدگی های قضایی و اثبات جرایم استفاده نماید، چنانچه قاضی محکمه با توجه به اسناد و شواهد و مدارکی که به وی ارائه می شود به این علم برسد که جرم تهدید واقع شده است می تواند به مجازات مرتکب حکم دهد.

 

مدارک لازم برای اثبات جرم تهدید

ادله اثبات تهدید بیان شد. چنانچه فردی بخواهد تهدید به جان و مال و آبرو یا هرچیز دیگری را اثبات نماید می تواند چنانچه شاهد دارد از شاهد و چنانچه مدارکی همچون نوشته، پیامک، صدای ضبط شده و… را نیز دارد به محکمه ارائه دهد. در این مواقع چنانچه برای قاضی محکمه محرز شود که جرم واقع شده است حکم به مجازات مرتکب صادر می نماید.

از این رو لازم است پیش از شکایت کیفری به جرم تهدید مدارک لازم وجود داشته باشد. چراکه در صورت وجود مدارک کافی جرم اثبات نخواهد شد. گاهی ممکن است فردی دیگری را در خلوت مورد تهدید لفظی قرار داده باشد، بدیهی است که چنین تهدیدی فاقد مدارک کافی جهت شکایت می باشد و ممکن است که شکایت به نتیجه مورد نظر نرسد.

 

آیا جرم تهدید قابل گذشت است؟

قانون گذار در ماده 103 قانون مجازات اسلامی چنین بیان داشته است که کلیه جرایم غیر قابل گذشت می باشند مگر اینکه در قانون به قابل گذشت بودن آن ها اشاره شده باشد و لیست جرایم قابل گذشت را در ماده 104 قانون مجازات اسلامی بیان داشته است و جرم تهدید نیز در این ماده جزء جرایم قابل گذشت در نظر گرفته شده است. از این رو چنانچه شاکی از شکایت خود صرف نظر نماید، مجرم تبرئه می شود.

 

وکیل کیفری چه نقشی در پیشبرد دعاوی دارد؟

جرایم کیفری  به مجموعه جرایمی گفته می شود که شاکیان در این جرایم به دنبال مجازات مجرم می باشند. از این رو آنچه در اولویت قرار دارد اثبات جرمی است که واقع شده است.

جرایم کیفری نیاز است که به محکمه شکواییه داده شود اما چنانچه شکواییه به درستی تنظیم نشود ممکن است با قرار منع تعقیب مواجه شود از این رو لازم است شاکیان قبل از ورود به بحث شکایت در مورد موضوع شکایت اطلاعات کافی کسب نمایند و در این موضوعات بهتر است از مشاوره حقوقی با وکیل کیفری غافل نشد.

وکیل کیفری فردی است که تحصیلات تکمیلی حقوق جزا و جرم شناسی را داراست  و از این جهت بر کلیه قوانین کیفری و رویه های محاکم کیفری مسلط می باشد ، از این جهت بهتر می تواند مستندات قانونی مورد نیاز را استخراج و شکایت کیفری مورد نظر را در محاکم مطرح و پیگیری نماید.

گروه وکلای وکیل پرس با دارا بودن کادر متخصص و دارا بودن مشاوران حقوقی و کارشناسان و وکلای پایه یک دادگستری متخصص کیفری شما را در طرح دعاوی کیفری یاری می دهند.

از مزیت های گروه وکلای وکیل پرس:

  • مشاوره تلفنی رایگان با وکیل کیفری متخصص
  • مشاوره حضوری رایگان با جمعی از وکلای وکیل پرس با پرداخت تنها حق الوکاله یک وکیل متخصص
  • تنظیم کلیه اوراق قضایی، لوایح، شکواییه و انواع قرارداد ها و…
  • قبول وکالت در کلیه دعاوی کیفری
  • در جریان قرار دادن موکلین از روند اجرایی پرونده ها در محاکم دادگستری از طرق تلفنی و حضوری

جهت اخذ مشاوره تلفنی با وکیل متخصص کیفری هم اکنون تماس بگیرید.

شماره مشاوره حقوقی تلفنی

بهترین وکلای کیفری

آقای دکتر احمد زهره وند

متخصص پرونده های حقوقی و کیفری و خانواده

دکتر علیرضا صالحی فر، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه خوارزمی تهران و وکیل پایه یک دادگستری با بیش از ۱۴ سال سابقه وکالت در محاکم دادگستری می باشد.

دکتر صالحی فر، دارای تالیفات متعدد علمی حقوقی بوده و بارها از ایشان به عنوان استاد مدعو و پژوهشگر برتر در دانشگاهها و موسسات علمی جهان از جمله سوئد، آلمان، استرالیا و نیوزیلند دعوت به عمل آمده است.

دفتر وکالت دکتر احمد زهره وند با تیمی مجرب سالیان سال در شمیرانات تهران نیاوران اقدام به فعالیت در زمینه پرونده های حقوقی و کیفری و خانواده و قبول و انجام انواع پرونده در زمینه املاک، جرایم و دعاوی کیفری، دعاوی ملکی، حقوقی، خانواده و انجام مشکلات و امور ایرانیان خارج کشور می باشد.

از سوابق ایشان می توان به وکالت در پرونده های شرکت های دولتی و خصوصی و تدریس حقوق ثبت اسناد و املاک و تالیف کتب مختلف حقوقی و وکالت و مشاوره تخصصی در پرونده های مختلف اشاره نمود.

 

آقای دکتر محمد تقی زاده

متخصص در زمينه پرونده های کیفری

دکتر محمد تقی زاده، وكيل پايه يك دادگستري و مشاور حقوقی در شهر تهران، عضو کانون وکلای دادگستری مرکز و از بهترین، موفق ترین و با تجربه ترین وکلای تهران و فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی علامه طباطبایی تهران می باشند.

تخصص ایشان در پرونده های کیفری علی الخصوص جرایم مواد مخدر در تمامی مراجع شامل دادسرا، دادگاه انقلاب و دیوان عالی کشور می باشد :

صبر، حسن سابقه، صداقت، پاسخگویی، دقت نظر در اظهارات مراجعین و ارائه راه حل مطلوب و پیگیری مجدانه در پرونده‌های وکالتی سبب گردیده تا ایشان در زمره وکلای خوشنام کشور قرار گیرند. در کارنامه شغلی دکتر محمد تقی زاده، سابقه وکالت در پرونده های کلان و جنجالی مشاهده می گردد.

دکتر محمد تقی زاده، وكيل پايه يك دادگستري و مشاور حقوقی در شهر تهران، عضو کانون وکلای دادگستری مرکز و از بهترین، موفق ترین و با تجربه ترین وکلای تهران و فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی علامه طباطبایی تهران می باشند.

تخصص ایشان در پرونده های کیفری علی الخصوص جرایم مواد مخدر در تمامی مراجع شامل دادسرا، دادگاه انقلاب و دیوان عالی کشور می باشد :

صبر، حسن سابقه، صداقت، پاسخگویی، دقت نظر در اظهارات مراجعین و ارائه راه حل مطلوب و پیگیری مجدانه در پرونده‌های وکالتی سبب گردیده تا ایشان در زمره وکلای خوشنام کشور قرار گیرند. در کارنامه شغلی دکتر محمد تقی زاده، سابقه وکالت در پرونده های کلان و جنجالی مشاهده می گردد.

آقای مسعود اسلامی مهر

متخصص در دعاوی کیفری، مواد مخدر، سرقت، آدم ربایی و …

آقای اسلامی مهر با بیش از 20 سال سابقه در حرفه وکالت یکی از بهترین وکلای مواد مخدر در تهران هستند. متخصص در دعاوی کیفری، مواد مخدر، سرقت، آدم ربایی و … می باشند. سایر فعالیت های آقای اسلامی مهر در زمینه پرونده های حقوقی، خانواده، ملکی، ثبتی و … است.

آقای اسلامی مهر به عنوان وکیل پایه یک دادگستری تجارب بسیاری را در زمینه های مختلف کسب کرده اند. در دیوان عدالت اداری فعالیت داشته اند و به تنظیم انواع قراردادهای داخلی و بین المللی می پردازند.

آقای اسلامی مهر با بیش از 20 سال سابقه در حرفه وکالت یکی از بهترین وکلای مواد مخدر در تهران هستند. متخصص در دعاوی کیفری، مواد مخدر، سرقت، آدم ربایی و … می باشند. سایر فعالیت های آقای اسلامی مهر در زمینه پرونده های حقوقی، خانواده، ملکی، ثبتی و … است.

آقای اسلامی مهر به عنوان وکیل پایه یک دادگستری تجارب بسیاری را در زمینه های مختلف کسب کرده اند. در دیوان عدالت اداری فعالیت داشته اند و به تنظیم انواع قراردادهای داخلی و بین المللی می پردازند.

آقای احمد بنی جمالی

خبره در پرونده های کیفری، مواد مخدر و ....

جناب آقای بنی جمالی وکیل پایه یک دادگستری در تهران و خبره در پرونده های مربوط به مواد مخدر هستند. ایشان پیش از وکالت، نزدیک به 15 سال در یکی از موسسات مالی و اعتباری کشور به عنوان کارمند فعالیت داشته اند. از جمله تخصص های ایشان در زمینه پرونده های مواد مخدر، تولید و پخش انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی، قاچاق آن به کشور، مصرف انواع مواد مخدر و … است.

جناب آقای بنی جمالی وکیل پایه یک دادگستری در تهران و خبره در پرونده های مربوط به مواد مخدر هستند. ایشان پیش از وکالت، نزدیک به 15 سال در یکی از موسسات مالی و اعتباری کشور به عنوان کارمند فعالیت داشته اند. از جمله تخصص های ایشان در زمینه پرونده های مواد مخدر، تولید و پخش انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی، قاچاق آن به کشور، مصرف انواع مواد مخدر و … است.

آقای سعید ستوده پارسا

متخصص در دعاوی کیفری و ارز دیجیتال

سرکار خانم آذین طالبی وکیل پایه یک دادگستری، مشاوره حقوقی و وکالت خود را با گرفتن پروانه وکالت صادره از کانون وکلای استان مازندران انجام می‌دهد. از تخصص های وی می توان به قبول دعاوی جرایم اقتصادی، تنظیم قرارداد، جرایم رایانه ای، کیفری، وکیل مهاجرت، حقوقی، خانواده، دعاوی شرکت ها اشاره نمود که وی با سابقه موفق خود در این زمینه ها توانسته اند تا جایگاه ویژه ای بین وکلای شهر تهران کسب کنند.

آقای ستوده پارسا وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای مرکز هستند. ایشان دارای مدرک کارشناسی حقوق خصوصی و متخصص در دعاوی کیفری و ارز دیجیتال می باشند. آقای ستوده پارسا در پرونده های موکلین خود بسیار پیگیر بوده و دلسوزانه تلاش می کنند تا نتیجه موفقیت آمیز کسب شود. از بهترین سوابق کاری ایشان می توان به پرونده قتل در آسانسور، پرونده سرقت مسلحانه با 69 شاکی در تهران، پرونده سرقت مسلحانه در خیابان صادقیه، قبول وکالت تعدادی از متهمان پرونده الکس (قاچاق دختران به دبی و مالزی) و … اشاره نمود.

 

آقای دکتر محمد تقی زاده

متخصص در پرونده های کیفری، ملکی، خانواده و مواد مخدر

جناب آقای محمد مومن زاده وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی با بیش از 7 سال سابقه مشاوره و همکاری با موسسات و شرکت ها، کسب رتبه برتر در آزمون های ورودی وکالت، قضاوت، ارشد، دارای مدرک کارشناس ارشد جزا و جرم شناسی دانشگاه سراسری قم، وی با سابقه درخشان چندین ساله خود توانسته است تا ورود در بیش از ۳۰۰ پرونده کیفری، ملکی، حقوقی و ارث و خانواده و … را داشته باشد. جناب آقای محمد مومن زاده متخصص در پرونده های کیفری، ملکی، قراردادها، ارث، خانواده، مواد مخدر می باشد.

جناب آقای محمد مومن زاده وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی با بیش از 7 سال سابقه مشاوره و همکاری با موسسات و شرکت ها، کسب رتبه برتر در آزمون های ورودی وکالت، قضاوت، ارشد، دارای مدرک کارشناس ارشد جزا و جرم شناسی دانشگاه سراسری قم، وی با سابقه درخشان چندین ساله خود توانسته است تا ورود در بیش از ۳۰۰ پرونده کیفری، ملکی، حقوقی و ارث و خانواده و … را داشته باشد. جناب آقای محمد مومن زاده متخصص در پرونده های کیفری، ملکی، قراردادها، ارث، خانواده، مواد مخدر می باشد.

مقالات مرتبط

مطالب پیشنهادی

4 دیدگاه دربارهٔ «تهدید چیست؟ انواع تهدید، اثبات و مجازات آن ها»

  1. با سلام و خسته نباشید.پارسال به علت سردی هوا تعداد 180کیسه سیمان را تحویل یک کارگاه تیرچه بلوک دادیم که قرار شده بعد سه ماه عین سیمان را تحویل بگیریم که صاحب کارگاه فقط 50کیسه تحویل و بقیه را انکار کرد که قبلا هیچ قراردادی بین طرفین نبوده.حال صاحب سیمان مبادرت به تهدید صاحب کارگاه با صلاح سرد بدون آسیب رساندن به او کرده .که صاحب کارگاه از صاحب سیمان شکایت کرده است واز این طرف صاحب سیمان نیز چون شاهد داشته که این سیمانها تحویل کارگاه شده از طرف مقابل شکایت کرده میخواستم جرم صاحب سیمانها و کارگاه چگونه است و توضیح اینکه دو شاهد صاحب سیمان در شورای حل اختلاف شهادت داده اند که ما سیمان را به کارگاه تحویل دادیم (راننده و کمک راننده)

دیدگاهتان را بنویسید