وکیل تجاری
فهرست مطالب

وکیل شرکت | وکیل تجاری | مشاوره حقوقی شرکت های تجاری

وکیل تجاری یا همان وکیل شرکت‌ها در این مطلب به طور کامل توضیح داده شده اند. گروه وکلای وکیل پرس این مطلب را نگاشته اند تا در شناساندن وکیل تجاری و وکیل شرکت‌ها به شما عزیزان کمکی کرده باشند. این مطلب به شما کمک می‌کند با وظایف وکیل دعاوی تجاری و وکیل شرکت‌ها بیشتر آشنا شوید و بتوانید یک مشاور حقوقی شرکت ها و مشاوره حقوقی آنلاین و وکیل امور تجاری خوب را تشخیص دهید. گروه وکلای وکیل پرس آماده ارائه مشاوره حقوقی به شما عزیزان هستند. تا انتهای مطلب با وکیل پرس همراه باشید.

 

وکیل‌تجاری چه کسی است‌؟

امروزه توسعه کسب و کار و تجارت به قدری بالاست که در امور تجاری نیاز به وکیل امور تجاری امری بدیهی است. اغلب شرکت‌های بزرگ دارا بودن وکیل جهت امور شرکت را جزء ضروریات می‌دانند چرا که در کنار سیستم مدیریتی که لازمه اداره کردن شرک‌ها و امور تجاری است‌،اشراف بر‌ قوانین تجاری می‌تواند از مشکلات آتی پیشگیری نماید و راهی جهت پیشبرد بهتر امور تجاری و شرکت‌های تجاری باشد.

وکیل‌تجاری فردی است که متخصص در امور تجاری می‌باشد. امور تجاری شامل امور تاجر، امور شرکت ها، اسناد تجاری، ورشکستگی تاجر و شرکت‌های تجاری، انعقاد قراردادهای تجاری و بازرگانی، دعاوی بین شرکت و شرکا، معاملات تجاری و معاملات بین المللی تجاری، جوینت ونچر، سوئیفت و اعتبارات اسنادی، قراردادهای حمل و نقل بین المللی ،سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم خارجی و…  می باشد.

هر کدام از موارد گفته شده نیازمند تحقیق و بررسی و البته تجربه کافی در زمینه مربوطه می باشد. از این رو وکیل تجاری فردی است که بر این اموربه صورت تخصصی اشراف دارد.

وکیل تجاری

وکیل شرکت ها چه کسی است و چه وظایفی دارد؟

وکیل شرکت ها فردی است که مسلط بر قوانین کلیه شرکت های تجاری است‌. شرکت های تجاری در قانون تجاری هفت نوع می باشند که هر کدام به فراخور نوع آنها ساز‌و‌کار خاص خود را دارا می‌باشند. وکیل شرکت‌ها در وهله اول با انواع و اقسام شرکت‌ها آشناست و بر قوانین و آیین نامه های مربوطه اشراف دارد‌.

بسیاری از شرکت‌ها در بدو تاسیس با مشاوره حقوقی وکیل شرکت‌ها به ثبت شرکت اقدام می‌نمایند و از ابتدا با مشاوره و راهنمایی وکیل تجاری امور خویش را از نظر قانونی تضمین می‌نمایند. این امر سبب می‌گردد که امکان اشتباه در امور شرکت‌ها به حداقل خود برسد. از جمله اموری که توسط وکیل شرک‌ها قابل انجام است عبارتند از :

  • ثبت شرکت با توجه به نوع شرکت های تجاری و مقررات خاص هر شرکت.
  • شرکت در جلسات شرکت
  • انعقاد قراردادهای شرکت و بررسی آن ها
  • حل و فصل اختلافات تجاری شرکت و شرکا

 

وکیل دعاوی تجاری در تهران

در تهران به جهت فراوانی شرکت‌ها و معاملات تجاری نیاز به وکیل شرکت های متخصص بیشتر احساس می‌گردد از این رو بسیاری از وکلا به صورت تخصصی در باب موضوعات تجاری‌، اسناد تجاری و معاملات تجاری فعالیت می‌نمایند.

وکیل دعاوی تجاری در تهران به جهت فراوانی شرکت‌ها در تهران با موضوعات متنوع و متفاوتی همه روزه سر‌و‌کار دارند و معمولا ثبت شرکت‌ها در تهران خواهان بیشتری دارد از این رو وکلایی به صورت تخصصی این موضوعات را پیگیری می‌نمایند‌.

در دعاوی تجاری اشراف بر قوانین تجارت، آراء وحدت رویه، نظرات مشورتی‌، لازم و ضروری است اما در کنار اشراف بر قوانین ‌تجربه و تبحر نیز در دعاوی تجاری نفش بسزایی دارد و تجربه کسب نمی‌گردد مگر در صورتی که وکلا با دعاوی تجاری متعدد مواجه کرده باشند. نیاز به وکیل تجاری در شهرستان ها معمولا بدین جهت که تعداد شرکت ها و معاملات تجاری محدود است کمتر احساس می‌گردد، از این رو وکلای شهرستان ها معمولا کمتر در زمینه دعاوی تجاری به صورت تخصصی قبول وکالت می‌نمایند.

 

در صورت نیاز به وکیل تجاری و مشاوره حقوقی آنلاین رایگان با کارشناسان وکیل پرس تماس بگیرید.

سوال : آیا سایر وکلا متخصص در سایر زمینه ها قادر به قبول دعاوی تجاری نیستند؟

در پاسخ بایستی بدین نکته اشاره نمود که اگر چه سایر وکلا متخصص در سایر زمینه ها نیز ممکن است بتوانند چنین دعاوی را اقامه نمایند اما حصول نتیجه‌ در صورتی که دعاوی تجاری به متخصص امور تجاری سپرده شود با سهولت بیشتری همراه است.

از این رو توصیه می‌شود چنانچه با امور تجاری و مشکلات تجاری ‌مواجه ‌هستید، امر مزبور را به فردی بسپارید که جدای از علم حقوق، تخصص و تبحر لازم در این زمینه دارا باشد.

سوال : آیا وکیل تجاری در تهران می‌تواند مشاوره و قبول وکالت دعاوی تجاری در شهرستان‌ها را نیز بر عهده گیرد؟

بر خلاف تصور بسیاری از افراد مبنی بر اینکه مانع قانونی برای وکلای تهران‌ در قبول وکالت دعاوی سایر شهرستان ها و استان‌ها وجود دارد اما لازم به ذکر است که هیچ مانع قانونی جهت اخذ مشاوره و قبول وکالت وکیل تهران برای سایر استان ها و شهرستان ها وجود ندارد‌.

 

چه زمانی لازم است که به وکیل تجاری مراجعه شود‌؟

برخلاف تصور بسیاری از افراد که گمان می‌نمایند زمان بروز مشکلات تجاری بایستی به وکیل تجاری مراجعه شود اما لازم است که این نکته بیان شود که زمان مراجعه به وکیل تجاری پیش از بروز مشکلات و اختلافات تجاری است‌. چراکه در زمانی که مشکلات تجاری ایجاد می‌گردد.

معمولا حل و فصل آن ها به مراتب دشوار تر از سایر دعاوی است و احتمال بروز مشکلات دیگر نیز متعاقبا وجود دارد. از این رو بهتر است پیش از انعقاد قراردادهای تجاری‌‌، صدور اسناد تجاری وانجام معاملات تجاری با وکیل تجاری متخصص مشاوره لازم اخذ گردد تا بدین ترتیب از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

چه بسیار مواردی که افراد پیش از آگاهی و تحقیق از نوع شرکت ها و ساز و کار آنها در شرکت هایی ورود نموده اند و سرمایه نیز به شرکت تزریق کرده اند اما پس از مدتی با مشکلات غیر قابل پیش بینی مواجه شده اند که بروز چنین مشکلات و موانعی ریشه در عدم آگاهی و علم شرکا داشته است که متاسفانه از عدم مشورت و کسب اطلاعات و مشاوره افراد حادث می‌گردد.

از این رو توصیه می‌شود پیش از ورود در شرکت های تجاری و یا امضا هر سند تعهد آور تجاری و انعقاد معاملات تجاری، با وکیل شرکت ها مشورت صورت گیرد و بدین ترتیب از بسیاری از مشکلات عدیده جلوگیری نمود. 

 

مزایای مشاوره با وکیل تجاری متخصص وکیل پرس

گروه وکلای وکیل پرس دارای کادر تخصصی در دعاوی  تجاری  می‌باشند. .آنچه سبب برتری این مجموعه شده، این است که جمعی از وکلای تجاری تهران که متخصص در امورشرکت های تجاری‌، دعاوی اسناد تجاری‌ و اختلافات تجاری بین شرکت و شرکا‌، معاملات تجاری و معاملات بین المللی تجاری‌، جوینت ونچر‌، سوئیفت و اعتبارات اسنادی‌، قراردادهای حمل و نقل بین المللی‌، سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم خارجی و… می باشند‌، دور هم گرد آمده اند تا به صورت تخصصی در باب امور تجاری به ارائه مشاوره تجاری و قبول وکالت دعاوی تجاری‌ اقدام نمایند.

از مزیت های وکلای امور تجاری وکیل پرس 

  • اخذ مشاوره تلفنی رایگان با وکیل تجاری متخصص
  •  مشاوره تجاری حضوری با جمعی از وکلای متخصص تجاری
  • پرداخت حق المشاوره یا حق الوکاله یک وکیل متخصص اما بهره بردن از توان و تجربه جمعی از وکلای متخصص تجاری
  • انعقاد قرارداد های تجاری شرکت ها
  • حضور وکیل تجاری در محل شرکت شما، جهت حضور در جلسات
  • ثبت شرکت ها

و امور دیگری که جهت جلوگیری از اطاله کلام از ذکر آنها خودداری می‌شود.

مطالب پیشنهادی

انتشار نوشته در شبکه های اجتماعی:

3 دیدگاه دربارهٔ «وکیل شرکت | وکیل تجاری | مشاوره حقوقی شرکت های تجاری»

  1. با سلام یک سوال از سال 83 تا سال 99 با پدرم شرکتی را ثبت کرددیم و کارگاهی داخل شهرک صنعتی راه اندازی کردیم من حدود یک پنجم سرمایه گذاشتم بنا به مشکلات خانوادگی یک بار سال 90 محل شرکت را فروختیم و دوباره داخل شهرک زمین گرفتیم و ساختیم تا سال 99 پدرم محل شرکت را فروخت چون رویه انتقال سند در شهرکهای صنعتی به غیر از امضا سند در دفتر خانه باید در شرکت شهرکها نیز مانند دفتر خانه برای جابجای دفترچه های قرارداد نیز امضا شود من حدس میزدم به مشکل به خوریم گفتم دفترخانه امضا میکنم یک ماه دو ماه دیگه موقع تعویض دفترچه های قرارداد اگر پدرم پولم را نداد امضا نمیکنم ولی بیش از 2 سال گذشته چند باری که صحبت کردم قبل که جوابی نمی داد ولی الان که گفتم از راه قانونی وارد میشم ول میخوام وکیل بگیرم پدرم غیر مستقیم به هم پیغام داده که پسر نمی تونه از دست پدرش شکایت کنه وضعیت من جوری شده که حدود 15 و16 سال پس انداز کردم والان هیچ تا اونجایی خودم اطلاع داشتم شغل هایی خانوادگی پسر نمیتونست شکایت کنه از ما هم شغل خانوادگی حساب میشه یانه نوع شرکت سهامی خاص می باشد ناگفته نماند بدون اطلاع من هر چی دستگاه وابزار داشتیم پدرم فروخته با عرض پوزش چون الان داخل منزل هستم و نمی خوام کسی بدونه دنبال چه کاری هستم اگر مغدور بود فقط میتونم حقم را بگیرم یا نه این جوابش را برام پیامک کنید این هم شماره 09182509914

دیدگاهتان را بنویسید